Yakiniku Bbq

926,001.650,00

  • Het keramiek wordt gemaakt middels een speciaal ontwikkeld proces en verfijnd met kwarts en cordieriet en gebakken in een hoogoven op 1200 °C. Hierdoor heeft de YAKINIKU® Kamado een hoge stabiliteit en de beste warmte opslag. Dit maakt alle YAKINIKU® Kamado‘s robuuste kooktoestellen die aan alle eisen kunnen voldoen.
  • De YAKINIKU® is bestand tegen alle weersomstandigheden en temperatuurveranderingen.
  • De YAKINIKU® Kamado‘s kunnen ook probleemloos in de winter gebruikt worden.
  • Alle metalen onderdelen van de YAKINIKU® Kamado‘s zijn gemaakt van RVS 304. Dit is het beste staal als het gaat om corrosiebescherming en hittebestendigheid. Het is tevens vaatwasbestendig.
  • De magrietschijf onderin en bovenop van de YAKINIKU® is ook gemaakt van RVS 304 en zal niet roesten.
  • De ventilatieschuif onderin is voorzien van maateenheden. Bij de MEDIUM, LARGE en XLARGE is een extra rooster voorzien voor het tegenhouden van houtskool en vonken.
Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

YAKINIKU® is geboren uit passie voor vuur en grillen. In 2014 begon het allemaal, we konden de ideale Kamado niet vinden in de markt. Vanaf dat moment is langzaam maar zeker YAKINIKU® geboren. De zoektocht naar de echte originele Kamado bracht ons in Japan, daar vindt de Kamado zijn oorsprong. We besloten een toestel te ontwikkelen voor de Europese markt. Sommige keuzes waren gemakkelijk, andere een uitdaging.

Kamado‘s hebben een millennia-oude traditie in Azië en worden gekenmerkt door hun bijzondere design en functionaliteit. Ze zijn perfect geschikt voor alle soorten bereidingen van ‘‘laag en langzaam‘‘ (+ 90 °C) tot ‘‘aanbraden‘‘ (+ 400 °C) en brengen als het ware de kookplaat en de oven van de keuken naar de tuin. Er zijn talloze bereidingswijzen mogelijk, zoals koken op lage temperatuur, garen, direct & indirect grillen, braden of bakken, alles is mogelijk en tot op de graad nauwkeurig te regelen.

De YAKINIKU® Kamado‘s beschikken over een massieve keramische behuizing en hebben een regelbare luchttoevoer en onderin ligt een kolenmand voor de brandstof. Door de ventilatieschuiven aan te passen creëer je de perfecte luchtcirculatie (schoorsteeneffect) waardoor elk gewenst temperatuurniveau kan worden behaald en vastgehouden.

YAKINIKU® betekent “gegrild vlees” in het Japans, wat te herleiden is tot het primaire doel. Maar grillen op een Kamado betekent natuurlijk veel meer. Het is een levensstijl met één kookinstrument waar je het hele jaar door plezier aan beleeft en waarmee je uitstekende grillgerechten tevoorschijn tovert. Dankzij het hoogwaardige keramiek is de YAKINIKU® Kamado in een mum van tijd op temperatuur en houdt hij de warmte vast en stabiel gedurende vele uren. Het is dus aan jou of je een perfecte steak grilt, een knapperige pizza bakt of een verfijnt goed stuk vlees met een beetje rook “low & slow” laat garen.

Door de speciale constructie en de hoogwaardige dikke keramische wanden is de Kamado extreem energiezuinig en zuinig in het gebruik van houtskool. De Kamado is bovendien perfect voor gebruik in de winter, omdat het geglazuurde keramiek ook beschermt tegen regen en sneeuw en dus weerbestendig is. Met de praktische woodchipper bij de COMPACT, MEDIUM, LARGE en XLARGE kun je op elk moment bijvullen en extra smaken toevoegen tijdens de bereiding zonder het kookproces te onderbreken en het deksel te openen, want zoals het gezegde luidt: ‘‘If You’re Lookin’You Ain’t Cooking”.

Extra informatie

Opties

Medium, Medium met onderstel, Large, Large met onderstel, XL, XL met onderstel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.