JOSPER BASQUE GRILL

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Josper is een elegante combinatie van een grill en een oven in een enkel apparaat. Het werkt 100% op houtskool. Een uniek gesloten barbecue-ontwerp. Verschillende grillstanden. Flexibel en robuust, eenvoudig in gebruik, met een deur die aan de voorkant opent. Ventilatiesysteem voor temperatuurregeling.

Er zijn verschillende modellen/groottes nl; Indivicele countertop, Dubbele countertop, Individuele Monoblock, Dubbele Monoblock of Drie Dubbele Monoblock.

Het is ook mogelijk om een Basque grill te combineren met een JOSPER HJX-PRO, waarbij je dus verschillende modellen uit het Josper gamma met elkaar combineert.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een op maat gemaakt en vrijblijvende offerte.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Andere suggesties…