JOSPER ROTISSERIE

Josper is opgericht in 1969 in Barcelona toen de meest innovatie technologie en traditie elkaar de hand gaven. De oprichters waren Pere Juli en Josep Armangué in Pineda de Mar. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een legende in de wereld van gastronomie met houtskool en hebben ze op dit moment meer dan 40.000 klanten.

Josper is de ideale partner voor chefs die bij het grillen op houtskool de hoogste kwaliteit willen behalen. De oprichters hebben een rijke familiegeschiedenis en zijn daarmee de eeuwenoude kunst van grillen op houtskool nooit vergeten.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Josper is een elegante combinatie van een grill en een oven in een enkel apparaat. Het werkt 100% op houtskool. Een uniek gesloten barbecue-ontwerp. Verschillende grillstanden. Flexibel en robuust, eenvoudig in gebruik, met een deur die aan de voorkant opent. Ventilatiesysteem voor temperatuurregeling.

Daarnaast hebben ze ook twee varrianten van de kippgrill. Een grilloppervlak van 630 mm breed, met 6 spiezen, goed voor 24 kippen. Het grotere broertje heeft een grilloppervlakte van 1330 mm, met 6 spiezen en heeft zo ruimte voor 48 kippen tegelijkertijd grillen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een op maat gemaakt en vrijblijvende offerte.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Andere suggesties…