Robot Coupe | Blixer 4

2.170,002.520,00

Onmisbaar voor in de keuken! De ideale hulp van de chef-kok dankzij het mes op de kuipbodem – een exclusiviteit van Robot-Coupe. Maak al uw bereidingen, zowel in kleine als grote hoeveelheden, met een simpele druk op een knop: sauzen, vlees, vis, uien, tuinkruiden en specerijen fijn hakken, kneden, gedroogde vruchten of chocolade en noten malen.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: ,

Beschrijving

ROBOT COUPE

Al ruim 60 jaar ontwikkeld Robot Coupe professionele keukenmachines. Door de jarenlange ervaring is het merk onmisbaar geworden in de horeca. De bekendste modellen zijn de groentesnijders, cutters, blixers, staafmixers en sapextractors. Robot Coupe staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Doeltreffendheid

Toestel voor het vervaardigen van farces, hakken, emulsies, mousses, en deegjes met een perfekt eindproduct en dit in enkele minuten. Voor het vervaardigen van mousses en farces is het aangeraden te werken met een snelheid van 3000 tpm.

Nauwkeurigheid

Puls knop voor een betere controle bij het draaien. Sommige modellen zijn voorzien van een variabele snelheid voor een bredere waaier aan mogelijkheden.

Sterkte en levensduur

Industriële asynchrone motor voor intensief gebruik voor zeer grote betrouwbaarheid en lange levensduur.

Extra informatie

Snelheid

3000 t.p.m., 1500 / 3000 t.p.m., 300 tot 3500 t.p.m.