Sprso Bravilor

1.599,00

Op zoek naar de eenvoud van een consumentenmachine met de prestatie van een professionele koffiemachine? Dan is de Sprso precies wat u nodig heeft. De Sprso is klein, krachtig en stijlvol.

Uitvoering met 1 grinder, 1 bonencanister. De SPRSO biedt keuze uit ristretto, espresso, koffie crème,  americano en heet water. Met de optionele melkkoeler zijn er daarnaast nog meer koffiespecialiteiten met vers opgeschuimde melk mogelijk. Opgelet: de SPRSO-melkkoeler moet u apart bestellen.
Bonencanister: 300 gr
Waterreservoir: 2,2 liter
Wateraansluiting: Nee
Taphoogte: 80-115 mm

De Sprso melkkoeler wordt niet automatisch meegeleverd. Deze kunt u apart bestellen. Daarmaast is er ook de mogelijkheid het a pparaat op het water aan te sluiten. Neem hier contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Artikelnummer: 8.038.010.31002 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Bravilor

 is een toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Sprso

Uitvoering met 1 grinder, 1 bonencanister. De SPRSO biedt keuze uit ristretto, espresso, koffie crème, americano en heet water. Met de optionele melkkoeler zijn er daarnaast nog meer koffiespecialiteiten met vers opgeschuimde melk mogelijk.

Extra informatie

Opties

Rvs schaal geperforeerd 100mm, Schaal geemailleerd, Rvs Schaal geperforeerd 90 mm, Rvs schaal 65 mm, Rvs schaal 40 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.