Geperforeerde pizzaschep

109,00

Pizzaschep met neutrale geanodiseerde kop en lichtblauw geanodiseerd handvat. Het heeft verminderd gewicht in vergelijking met klassieke modellen, maar is uiterst stevig met een ovaalvormig buisvormig handvat om stabiliteit te bevorderen. De lichte en flexibele kop maakt het mogelijk om effectief te schrapen dankzij de juiste ribbels die voor weerstand zorgen; de neutrale anodisatie maakt het oppervlak gelijk en beschermt het tegen oxidatie; zachte, regelmatige frezing vergemakkelijkt het vastpakken van de pizza. De verbinding tussen de kop en het handvat bestaat uit het overlappen van de twee elementen, beveiligd door drie grote rijgaten die veiligheid en geen beweging garanderen. Bovendien zorgt het ontbreken van trillingen die naar het handvat worden overgebracht voor meer comfortabel gebruik. De perforatie zorgt voor weinig wrijving en voorkomt dat bloem blijft plakken aan de onderkant van de pizza, wat verbranding kan veroorzaken.

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

100% Made in Italy

De keuze van het juiste gereedschap en het juiste gebruik ervan zijn zeer belangrijke aspecten voor de bereiding van een goede pizza, net als de selectie van ingrediënten.

Gi.Metal onderscheidt zich in de wereld door onderzoek en kwaliteit en voorziet professionele en niet-professionele pizzamakers over de hele wereld van apparatuur om de perfecte pizza te bereiden.

Gespecialiseerd in professionele gereedschappen, essentieel voor de pizzabakker: van gereedschap voor het schoonmaken (ovenborstels), voorbereiding (deegsnijders, spatels, lepels en pollepels, deegdozen, enz.) tot die voor koken (schermen, dienbladen, grijpers, enz.), snijden (pizzasnijders, messen, scharen, enz.), serveren (dienbladen, kleine schillen, snijplanken, enz.).

Extra informatie

vorm

Vierkant, Rond

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.