Alfa Forni – Zeno 4 pizze

9.295,0010.599,00

De compacte professionele elektrische pizzaoven, verkrijgbaar in de topversie of met een speciale onderbouw.

De kracht van elektriciteit. Dezelfde temperaturen als een Napolitaanse houtoven en de meest geavanceerde technologie van elektrische ovens, om u een ongeëvenaarde pizzabereiding te bieden.
Stroomvoorziening: elektrisch
Pizza’s per uur: 60/u
Afmetingen oven B x D x H: 104 X 116 x 85 cm
Afmetingen oven met onderstel B x D x H: 104 x 116 x 175 cm
Gewicht oven: 305 kg
Gewicht oven met onderstel: 370 kg
Afmeting bakoppervlak : 75 x 75 cm
Opwarmminuten: 60 min – bereik 500°C
Maximaal vermogen: 13,5 kw
Voeding: 400 V

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Baanbrekende technologie en Italiaans vakmanschap geven leven aan de Zeno-serie: professionele elektrische pizzaovens die de prestaties van Napolitaanse houtgestookte ovens kunnen evenaren met maximale energie-efficiëntie en zonder beperkingen op het gebied van de rookafvoer.

Zeno 4 Pizze is de professionele elektrische pizzaoven die uniek is in zijn categorie qua formaat, prestaties en lichtheid.

Volledig geproduceerd in Italië, ontworpen om kracht, gebruiksgemak en verbluffende kookprestaties te bieden.

Hij bereikt snel 500°C en optimaliseert de hitte om snel en gelijkmatig Napolitaanse pizza’s, klassieke pizza’s, Amerikaanse pizza’s, pan pizza’s, gourmetpizza’s en schilpizza’s te bereiden.

Zeno 4 Pizze is direct klaar voor gebruik en vereist geen metselwerk of schoorsteen voor de installatie, eigenschappen die het tot het ideale kookhulpmiddel maken in al die situaties waarin het moeilijk, zo niet onmogelijk is om toestemming te verkrijgen voor het gebruik van hout.

Verkrijgbaar in een topversie of met een speciale basis, past hij zich perfect aan elke ruimte en omgeving aan, zelfs de kleinste.

Dankzij de constructiekwaliteit weet Zeno 4 Pizze dezelfde kookprestaties te bieden als een echte Napolitaanse houtoven met maximale energie-efficiëntie.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Onderstel

Zonder onderstel, Met onderstel