Alfa Forni – Zeno 6 pizze

12.495,00

De compacte professionele elektrische pizzaoven, verkrijgbaar in de topversie of met een speciale onderbouw.

De kracht van elektriciteit. Dezelfde temperaturen als een Napolitaanse houtoven en de meest geavanceerde technologie van elektrische ovens, om u een ongeëvenaarde pizzabereiding te bieden.
Stroomvoorziening: elektrisch
Pizza’s per uur: 100/u
Afmetingen oven met onderstel B x D x H: 131 x 171 x 184 cm
Gewicht oven: 650 kg
Afmeting bakoppervlak : 75 x 105 cm
Opwarmminuten: 120 min – bereik 500°C
Maximaal vermogen: 13kw
Voeding: 400 V

Artikelnummer: FP-Z6P-BE-NER Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Baanbrekende technologie en Italiaans vakmanschap geven leven aan de Zeno-serie: professionele elektrische pizzaovens die de prestaties van Napolitaanse houtgestookte ovens kunnen evenaren met maximale energie-efficiëntie en zonder beperkingen op het gebied van de rookafvoer.

Zeno 6 Pizze is de professionele elektrische pizzaoven die uniek is in zijn categorie qua formaat, prestaties en lichtheid.

Volledig geproduceerd in Italië, ontworpen om kracht, gebruiksgemak en verbluffende kookprestaties te bieden.

Hij bereikt snel 500°C en optimaliseert de hitte om snel en gelijkmatig Napolitaanse pizza’s, klassieke pizza’s, Amerikaanse pizza’s, pan pizza’s, gourmetpizza’s en schilpizza’s te bereiden.

Zeno 6 Pizze is direct klaar voor gebruik en vereist geen metselwerk of schoorsteen voor de installatie, eigenschappen die het tot het ideale kookhulpmiddel maken in al die situaties waarin het moeilijk, zo niet onmogelijk is om toestemming te verkrijgen voor het gebruik van hout.

Verkrijgbaar in een topversie of met een speciale basis, past hij zich perfect aan elke ruimte en omgeving aan, zelfs de kleinste.

Dankzij de constructiekwaliteit weet Zeno 6 Pizze dezelfde kookprestaties te bieden als een echte Napolitaanse houtoven met maximale energie-efficiëntie.