Ontharder Lubron Proline SXT2

1.049,00

De Lubron PROLINE SXT2 waterontharder, met een capaciteit van 250 liter/uur, beschermt uw grootkeukenapparatuur tegen kalkaanslag. Digitaal en volume gestuurd, geschikt voor kleine ruimtes. De standaard in voor uw horeca apparatuur.

Beschrijving

Lubron waterontharder Proline SXT2

De Lubron PROLINE SXT2 waterontharder beschikt over een aantal zeer unieke eigenschappen, dat het model uitermate geschikt maakt voor het beschermen van vaatwassers, combi-steamers en espressomachines tegen kalk. De professionele waterontharder heeft een capaciteit van 250 liter/uur en is digitaal, volume gestuurd.

Deze waterontkalker is speciaal ontwikkeld voor de grootkeukenbranche, waarin waterkwaliteit een belangrijke rol vervult en de opstellingsruimte doorgaans beperkt is. De grootkeuken waterontkalker is uitermate compact en kan daardoor gemakkelijk onder een standaard aan- of afvoertafel worden geplaatst. De PROLINE SXT2-serie kenmerkt zich verder door de unieke, eigentijdse elektronische stuurklep. Uiteraard is ook deze Lubron-ontharder heel gebruiksvriendelijk en zeer zuinig!

– Zeer klein en compact model.
– Optimale bescherming van uw grootkeukenapparatuur.
– Duurzaam en milieuvriendelijk
– Digitaal volume gestuurd

Al sinds 1978 produceert Lubron Waterbehandeling waterontharders. De ontwikkeling, ontwerp en bouw van de waterontharders vind geheel in eigen beheer plaats en volgens de huidige Europese richtlijnen tot stand. Lubron is mede daarom één van de toonaangevende waterbehandelaars in Nederland.

Door het water te ontharden, wordt kalkaanslag tegengegaan. Zowel aanslag op kranen en tegels als op servies wordt geminimaliseerd. Voor de horeca biedt Lubron een breed assortiment aan waterontharders waardoor het dichtlopen van kleppen, elementen en leidingen (waardoor ze minder efficiënt worden) wordt geminimaliseerd.

Extra informatie

Afmetingen 440 × 240 × 530 cm