IJsblokjesmachine AF 127 AS

5.295,00

Kristalhelder, puur, hard en traag smeltend. Ideaal voor luxe ondernemingen zoals hotels, gastronomie, koffie en high-end bars. De snelle afkoelende werking en langzame verdunning houden dranken lang gekoeld.

Dagproductie: tot 122 KG

Opslag bunker: 40 KG

Afm: 950 x 605 x 869 mm

Artikelnummer: AF 127 AS Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Een professionele ijsmachine van Scotsman staat garant voor kristalhelder ijs, is milieuvriendelijk in gebruik en kan bijna overal in de keuken geplaatst worden. Innovatieve technologieën staan hierbij aan de basis.

XSafe: is een natuurlijk reinigingssysteem, geïntegreerd in de ijsmachine en 24/7 automatisch voor absolute reiniging en hygiëne zorgt. Het vernietigt meer dan 99% van de virussen en bacteriën en vermindert de vorming van schimmel, meeldauw, gist, slijm en geuren aanzienlijk.

Clean alert: geeft aan wanneer het tijd is om het filter schoon te maken. Elektronische regeling: omgeving- en watertemperaturen kunnen door de jaren heen veranderen, maar uw ijsmachine blijft hetzelfde. Luchtfilter eenvoudig bereikbaar via voorzijde: een doe-het-zelf-reiniging die tijd en geld bespaart en ervoor zorgt dat uw ijsmachine langer meegaat.

Helder en stevig ijs:  Ieder afzonderlijke blokje is een waar kunstwerk: kristalhelder en perfect gevormd,trouw aan de Schotse traditie.

Anti-kalksysteem: houdt vijand nummer 1 van ijsmachines op één plek vast en maakt hem onschadelijk.

Ergonomische toegang tot ijs: one-touch deurlift, maakt leven van barman aanzienlijk gemakkelijker.

Geïntegreerde bunker: zeer geschikt voor onderbouw of tussenbouw toepassingen.

EcoX: producten die uitsluitend natuurlijke koelmiddelen gebruiken, R290 of R744.

Extra informatie

Gewicht 77 kg
Afmetingen 950 × 605 × 869 cm